Anëtari i Këshillit Qendror, Skender Rexhepi Zejdi në emisionin Click Plus në televizionin 21 tha se e gjithë kryesia e Lëvizjes BESa ka deponua dorëheqje, njofton TS.mk.

“Ka dhënë dorëheqje nënkrytari i partisë, Zeqirija Ibrahimi duheshte të jep dorëehqje edhe kryetari Bilall Kasami, është ofruar edhe dorëheqje për gjithë kryesinë. Është dashur të mbahet mbledhje me të cilën do të ishte llogaridhënia dhe përgjegjësia të shkojë deri në fund./TS.mk