Anëtari i Këshillit Qendror, Skender Rexhepi Zejdi në emisionin Click Plus në televizionin 21 u ka kërkuar falje publike gjithë simpatizantëve të Lëvizjes BESA për zhvillimet e fundit në parti, njofton TS.mk

“Të gjithë simpatizantëve dhe përkrahësve dhe atyre që janë pjesë e strukruave të Lëvizjes BESA, kjo dhimbje që ju shkaktua atyre këto ditët e fundit, ju kërkoj falje publike”, theksoi Zejdi./TS.mk