Anëtari i Këshillit Qendror, Skender Rexhepi Zejdi në emisionin Click Plus në televizionin 21 tha se Bilall Kasami po e fundo anijen e vet, ai duhet ta lëshoje timonin e anijes, dhe atë të merr dikush tjetër, njofton TS.mk.

“Ish kryetari i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami po e fundos anijen e vet, ai duhet ta lëshoje timonin e anijes, dhe duhet të mbajë përgjegjësi morale për humbjet”, theksoi Zejdi./TS.mk