Skender Rexhepi nga krahu i BESËS së Shkupit në emisionin Click Plus në televizionin 21 theksoi se Bilall Kasami duhet të mbajë përgjegjësi për rezultatet e dobëta në zgjedhjet lokale, ku BESA humbi mbi 11 mijë vota dhe nuk fitoi thuajse asnjë komunë, njofton TS.mk

“Ne në zgjedhjet komunale kemi humbur mbi 11 mijë vota, dhe thuajse nuk kemi fituar asnjë komunë, Kasami duhet të mbajë përgjegjësi për këtë rezultat”, theksoi Zejdi./TS.mk