Anëtari i Këshillit Qendror, Skender Rexhepi Zejdi në emisionin Click Plus në televizionin 21 i ka bërë hapur ftesë Adnan Ismailit për tu bashkuar me Lëvizjen BESA, njofton TS.mk.

Zejdi në ClickPlus theksoi se ai personalisht beson dhe shpreson dhe se do të kishe bërë edhe lutje që Adnan Ismaili të bëhet pjesë e BESËS.

“Adnan Ismaili është i mirëseardhur në Lëvizjen BESA po të ketë ndryshim, unë personalisht kisha bindjen se do ishte i mirëseardhur edhe për kontributi i tij intelektuar dhe njerëzor, besoj, uroj dhe shpresoj dhe se do të kisha bërë unë personalisht lutje që ai të bëhet pjesë e Lëvizjes BESA nesër./TS.mk