Shumë ndryshe nga bota që jeton në Winterfell

Është kjo ylli i serialit Games of Thrones, Sophia Turner nuk është njohur me flokët e saj të bardh dhe tatuazhet derisa derisa është treguar në formë ne bikine.

Ajo pritet që të luaj edhe në filmin e ri që quhet “Josie”.

Kështu në njëfarë forme ajo ka lënë pak jashtë mendjes rolin e Sansa Stark të serialit fentastik “Game of Thrones”, ku sezoni final i saj pritet që të lansohet më 2019.

Mirëpo roli i mesjetës e ka bërë Sophie Tuner një imazh global dhe edhe filmi i saj i fundit Josie, ku në të shfaqen tatuazhe dhe fustane të ndryshme është modern, por po pritet me padurim.

21 vjeçarja është paraqitur me veshje sportive derisa xhirimet e saj do të fillojnë në mars