Lidhja me fenë islame duket se i ka afruar ata të dy më shumë

Aktori i njohur Naser Rafuna është një personazh i dashur për publikun, e sidomos kohëve të fundit u bë edhe më i përfolur për rolin e tij si Xheku në serialin vendor “Çka ka shpija”. Jo vetëm Xheku, personazh i dashur është edhe Hamdia i cili në serial është djali i tij, rolin e të cilit e luan aktori Dardan Gashi.

Përveç raporteve kolegiale, dy artistët kanë raporte të mira edhe në jetën e përditshme dhe më shumë duket se i afron lidhja me fenë islame. Këtë vit të ri Naseri dhe Dardani e kaluan në Medinë, nga ku edhe kanë publikuar fotografi.