Shfuqizimi i Ligjit për Gjykatën Speciale do të rikthehet në rend dite në Kuvend këtë të mërkurë.

Në këtë mbledhje, pritet të vendoset nëse do të procedohet tutje Projektligji për shfuqizimin e ligjit për Dhomat e Specializuara dhe Zyrën e Prokurorit të Specializuar.

Deri tani, nga lista e 43 deputetëve nënshkrues të iniciativës, vetëm Islam Pacolli i AKR-së dhe Milaim Zeka i Nismës kanë tërhequr nënshkrimin e tyre.