Këngëtarja Valëza Zogaj ka lansuar këngën e re.

Fjala është për projektin muzikor të titulluar ‘Thirrje’.

Kënga është punuar në studion e Cricket dhe mban tekstin e këngëtarit Lindon Berisha.

“Thirrje” është publikuar me një klip interesant.