Ka qenë gjithnjë e rezervuar sa i përket jetës së saj private dhe një fakt të tillë e ka dëshmuar edhe në intervista të ndryshme që ka patur.

Por tashmë ish-missi shqiptar Valbona Selimllari ka vendosur ti ekspozojë më tepër fëmijët e saj, e sidomos djemtë.

Ajo i ka marrë dy djemtë e saj me vete si shoqërues në eventin e organizuar nga masterchefi Renato Mekolli për 1-vjetorin e restorantit të tij. Nuk do e besoni sa janë rritur djemtë e Selimllarin, ndërkohë që i ngjajnë pafund nënës së tyre.