Një modele bionde, e cila u bë e famshme pasi fitoi konkursin Miss Bumbum, që organizohet në Brazil dhe ku përzgjidhet vajza me të pasmet më seksi, ka vendosur që të operohet për t’u bërë e virgjër sërish.

Indianara Carvalho, 22 vjeç, fitoi konkursin vjet në nëntor.

Por ajo thotë se do të bëhet e virgjër për të pasur një tjetër “herë të parë me dikë special”.

Karriera e saj është në rritje të shpejtë, por ajo thotë se po bën vaginoplasti për të gjetur personin e duhur.