Moderatorja e parashikimit të motit të kanalit televiziv KRON 4, ka kaluar një situatë shumë të sikletshme live ne transmetim

Në momentin që nga studioja i japin fjalën, ajo fillon të japi parashikimin.

Për pak momente gjithçka ishte në rregull kur papritur moderatores i fryhen thithkat.

Nuk dihet nëse arsyeja ka qenë një eksitim i mundshëm apo nëse dikush ka ndezur kondicionerin.

Gjithsesi ajo e vazhdon deri në fund parashikimin e motit sikur nuk ka ndodhur gjë.

Për fatin e saj të keq, gjithçka është e regjistruar dhe hedhur në internet.