Kemi dëgjuar për ushqime afrodiziake, që i bëjnë mirë jetës sonë seksuale, por ka edhe ushqime që nuk ndihmojnë aspak në këtë aspekt.

Shikoni më poshtë se kush janë gjërat që duhet t’i shmangni sa më shumë në tavolinë nëse nuk dëshironi të keni probleme në shtrat.

Djathi: Ka shumë hormone që ngatërrohen me hormonet seksuale: estrogjen dhe testosteron. Dhe kur ndodh ky ngatërrim hormonesh, me shumë mundësi që nuk do të keni ndonjë dëshirë seksuale të madhe.

Çokollata: Kjo do të duket e habitshme, pasi çokollata njihet si afrodiziake. E vërtetë, por vetëm për femrat. Te meshkujt ajo ul nivelin e testosteronit, kështu që është më mirë që çokollatat t’ia lini partnereve.

Kafeina:  Rrit nivelin e ankthit, sidomos te disa persona. Nëse jeni një nga këta persona, mos pini kafe për të qëndruar zgjuar natën, pasi kjo nuk do të ndodhë

Çamçakëzi: Meshkujt duhet ta shmangin çamçakëzin para puthjes. Mentja ul nivelin e testosteronit dhe rrjedhimisht, dëshirën seksuale.