Ani pse ka kohë që nuk është aktive në muzikë, këngëtarja Tuna Sejdiu vazhdimisht është pjesë e mediave rozë.

Së fundmi ajo dhe familja e saj kanë nisur pushimet dimërore. Në rrjete sociale Tuna ka ndarë fotografi përmes së cilave ka treguar se tani më ka arritur në New York.

Kohëve të fundit u tha se këngëtarja po vjen me një projekt të ri muzikor, por deri tani nuk ka ndonjë të re rreth kësaj çështje.