Meda dhe Tuna janë dy këngëtarët më të popullarizuar por që secili këndojnë në zhanre të ndryshme.

Pavarësisht kësaj, ata janë kolegë të së njëjtës skenë. Sot i shohim në maje të karrierës, por ata ishin miq edhe në fillimet e tyre, kur ishin shumë më të rinj, përcjell ORAinfo.

Një fotografi e së kaluerës e dëshmon miqësinë që kishin dy këngëtarët, por ajo që bie menjëherë në sy është pamja.

Tuna thuajse nuk njihet fare derisa Meda e tregon se si dukej më i ri. Ata shihen në një ambient të ngushtë të punës, e që me siguri kanë qenë duke u përgatitur për ndonjë projekt të përbashëkt muzikor.