Fillimi i vitit 2018 nuk ka qenë ndër më të qetët e mundshëm për trajnerin e përfaqësueses shqiptare, Kristian Panuçi. Kjo për faktin se ai është detyruar të kalojë dy ditë në spital përkrah të fejuarës së tij, Samanta Tonji.

Balerina italiane ka shpjeguar në një postim në rrjetet sociale se është detyruar t’i nënshtrohet një ndërhyrjeje kirurgjikale në hernian inguinale, duke konfirmuar edhe se tekniku i kuqezinjve i kishte qëndruar gjatë gjithë kohës pranë në këto momente.

“Pardje kam bërë një ndëhyrje për të hequr një hernia inguinale. Faleminderit doktorëve të spitalit “Santa Maria di Terni”, të gjithë personelit, familjes time të shkëlqyer që nuk më lë kurrë të vetëm dhe dashurisë time @christian.panuci i cili më ka qëndruar pranë hap pas hapi në këtë aventurë!

Tani jam mirë… disa ditë riaftësim dhe do të kthehem më e fortë se më parë!”, shkruante Tonji në mesazhin e saj që u drejtohej fansave të shumtë që ka, të cilët e ndjekin rregullisht në emisionin “Ballando con le stelle” ku u njoh me Panuçin.