Një tragjedi e vertete per nje familje te tere me 5 anetare qe eshte shuar naten e nderrimit t viteve.

Mes tyre edhe vajza e vogel 11-vjeçare humbi jeten pas rrëzimit të deltaplanit në një lumë në Australi.

Sipas “Mirror”, Richard Cousin dhe e fejuara e tij Emma Bowden, po benin udhëtimin e tyre të parë së bashku me vajzen e Emmës, Heather, 11 vjeç dhe djemtë e Richard-it, Edward dhe William Cousins, 23 dhe 25 vjeç.

Të 6 personat në bord, përfshirë edhe pilotin 44-vjeçar Gareth Morgan, humbën jetën menjëherë pas përplasjes.

Viktima e kësaj ngjarjeje Richard Cousins, eshte themeluesi i kompanisë më të madhe të kateringut, Compass.

https://www.youtube.com/watch?v=EyWu_kph-bA&feature=youtu.be