Një ngjarje e pazakonte ka ndodhur në një cirk ku, tigri dhe luani kanë sulmuar kalin.

Pas një ‘beteje’ të gjatë, persona që do bënin numrin e cirkut, kanë arritur që ta shpëtojnë kalin nga ky sulm.