Mariza Ikonomi është këngëtarja me vokalin më të veçantë në tregun muzikor shqiptar. Gjithmonë i është vënë në dukje zëri i saj i hollë, por mesa duket kjo gjë nuk i pëlqen shumë.

Në një intervistë për gazetën ‘Intervista’ këngëtarja ka thënë se i vjen mirë kur i thonë Mariza e ëmbël, por sidomos kur shkon jashtë Shqipërisë.

“Në Shqipëri shpeshherë njerëzit më thonë: Trashe pak zërin, Mos u bëj kështu, Mos u bëj ashtu, Mos rri ashtu! Bla, bla ,bla! Habitem, sepse unë kjo jam, por shoqëria shqiptare do të të fusë në një kallëp dhe nuk do të vlerësojë për origjinalitetin”, është shprehur ajo.

Prandaj këtej e tutje tregoni më shumë kujdes kur i flisni Marizës për zërin e saj!