Viti 2018 në Tetovë ka nisur me bereqet. Natën e Vitit të ri kanë lindur 3 fëmijë i pari ka qenë djalë.

Siç mëson TetovaSot të gjithë fëmijët kanë lindur shëndosh e mirë. Djali i parë që ka lindur ka lindur me peshë 4.50 kg.

Më pas ka lindur një vajzë dhe në fund një djalë tjetër.