Dridhje e fuqishëm sa është dëgjuar në disa pjesë të Kosovës.

Sipas qytetarëve dridhje  të fuqishme janë dëgjuar në rajonin e Dukagjinit, në Pejë, por edhe në Skenderaj dhe Prishtinë.

Gjithashtu, sipas Indeksonline meson se dridhjet janë dëgjuar edhe në pjesë të tjera të Kosovës.

Ende nuk dihet se sa shkallë ka qenë ky termet.