Sot për 22 respektivisht 13 vite radhazi Kërçova dhe Gostivari ndezin flakadanët e Lirisë, në përkujtim të përjetësisë të Atdhetarëve, Veprimtarëve, Dëshmorëve të Gostivarit dhe Vrapçishtit (komuna),për të vazhduar me datat dhe oraret e parapërcaktuar në Kumanovë, Haraçin, Luboten, Tetovë, Strugë, për të na mbledhur Nëna Shqiptare në konakun” e vet në Zajaz, ditën e martë 16.01.2018 ora 12.00.në Flakën e madhe gjithëpërfshirëse të Janarit të përgjakur!

Lavdi Jusufit, Kadriut, Bardhoshit, Rexhepit, Nuhiut…!

Lavdi gjithë Dëshmorëve të Lirisë!