Brikena është ndër moderatoret më të njohura dhe më të dashura për publikun tonë,

Pospër prezantimin e saj ajo njihet gjithashtu edhe si femër tejet atraktive.

Brikena është shumë aktive në rrjetet sociale, ku bën pastime nga më të ndryshmet.

E kur të gjithë po bëhen gati për të festuar, Brikena ka publikuar një fotografi të zakonshme…