Këngëtarja Taylor Swift e ka postuar në internet një pjesë të videoklipit të saj “End Game”, të cilën e realizoi në bashkëpunim me Ed Sheeran dhe Future!

Ekipi i GMA i kanë thënë shikuesve se imazhet e këtij projekti muzikor u xhiruan në Tokyo, Japoni, Miami, Florida dhe Londër, si dhe pritet të publikohet sonte