Për shkak të dyshimit për vepër penale “shantazh” SPB Ohër, ka ngritur akuzë penale kundër N.I.(43) nga fshati Veleshtë.

I dyshuari disa hera i është kërcënuar M.M.(24) nga Ohri se do të publikojë fotografi dhe video komprometuese nëse nuk pranon lidhje dashurie.