Nëpërmjet rrjeteve sociale për sot (4 janar) nga ora 15:00 është paralajmëruar protestë kundër problemit me ndotjen e ajrit.

“Protestë PËR ajër të pastër” duhet të mbahet para barakave të Qytetit të Shkupit dhe vendit të punës të kryetarit Petre Shilegov.

“Ajri nuk ka ngjyra politike, ajri nuk ka religjion e as racë! Kërkojmë masa urgjente të hynë në fuqi për çdo ditë deri në fund të periudhës dimërore, të sillet plan konkret afatgjatë për menaxhim me ndotjes” thuhet në paralajmërimin e protestës.