Një veturë e tipit “Yugo” po qëndron që disa vite në parkingun e Ministrisë së Kulturës në Prishtinë.

Veturës e prodhuar në Kragujevac ka ndryshuar pamjen. Është mbuluar tërësisht me jashtëqitje të sorrave, shkruan lajmi.net.

Edhe disa veturave tjera që gjinden në parkingun prapa Ministrisë së Kulturës, që i përkasin këtij institucioni dhe Ministrisë së Bujqësisë, kanë filluar mbulohen prej jashtëqitjeve të shpezëve. /Lajmi.net/

 26852979_10213396925371132_2116164304_o 26856079_10213396925171127_1837557318_n 26908872_10213396925331131_1189711535_o