Kryeparlamentari Talat Xhaferi në #ClickPlus

– Debati i parë i këtij lloji mes një zyrtari shtetëror me qtyetarët rreth temave të përditshme, dhe përgjegjësisë që secili prej tyre ka ndaj publikut!
– Të interesuarit mund t’u bashkohen studentëve dhe bashkërisht t’i bëjmë pyetje kryeparlamentarit.
– Në ora 21:00 ju presim në hapësirat e TV21.
– Emisioni transmetohet drejtpërdrejt në terminin e zakonshëm.

Shihemi Sonte, në #ClickPlus, në ora 21:30