Dje në Tiranë, në hyrje të qytetit pranë zonës së njohur si “Kthesa e Kamzës”, një çift ka ndalur makinën dhe ka kryer seks brenda saj në mes të ditës.

Çifti ka hapur bagazhin për të mbuluar pamjen nga xhami i pasmë, por nuk u ka shpëtuar kalimtarëve të shumtë, ku njëri prej tyre edhe i ka filmuar.