Këngëtari Sinan Hoxha gjithmonë ka qenë i dashur për publikun për projektet e tij. Mirëpo këtë e dëshmon akoma më shumë me paraqitjet e tij skenike

Në disa imazhe të fundit të publikuara në Instastory, Sinani shihet para një numri të madh të njerëzve të cilët kanë shkuar ta dëgjojnë duke kënduar.

Por ajo çfarë bie në sy janë paratë në tokë të cilat i janë hedhur këngëtarit. Reagimi i tij nëpërmjet mbishkrimit të fotos dhe pamja nga publiku e dëshmojnë se atmosfera ka qenë në një nivel të lartë.