Fetuset i marrin ushqimet e tyre nga ushqimi nga sistemi i tretjes së nënave të tyre, në formë të mbetjeve.

Ndërsa ato që eliminohen nga fetusi janë disa gjëra si mukozë, qime të gjata apo qelizat që rreshtohen brenda mitrës

Por a shkojnë në banjë fetuset?

Po, vetëm disa muaj pasi të zhvillohen, bebet e vogëla fillojnë të urinojnë lirshëm në lëngun amniotike që i rrethon.

Gjëja më interesante është se ata gëlltisin gjithë atë urinë që kanë bërë për shkak të zhvillimit të tyre, transmeton Gazeta Shneta.

Urina e fetusit është pa erë dhe nuk ka mikrobe brenda, zakonisht qëndron në zorrën e fetusit derisa ata të lindin.

Mirëpo rreth 13 për qind e foshnjave nuk mund ta mbajnë derisa të lindin, prandaj kjo mund të shkaktojë një shqetësim serioz respirator.