Deri sa Blero ishte në Suedi bashkë me vajzën për të vizituar familjen, edhe Afrona shfrytëzoj kohën dhe udhëtoj për në Zvicër

Afrona pjesën më të madhe e kalon me shoqëri jashtë duke u argëtuar në forma të ndryshme.

Tregon kreativitetin dhe mundësit që të jep ai vend ku edhe pjesën më të madhe Afrona e ka kaluar atje, shkruan Kosovarja.

Por asaj sa herë i jepet kjo mundësi e shfrytëzo me familje dhe shoqëri. Në një nga daljet atje ajo ka sjell një video shumë të këndshme, në një pjesë të qytetit është vendosur personazhi shumë i njohur për të gjithë e sidomos për fëmijë ‘Pikachu’ i familjes Pokemon.

E kështu Afrona nuk ka mundur t’i reziston dhe i është hedhur në përqafim.