Shtëpia e Bardhë do të ndalojë përdorimin e telefonave mobilë për punonjësit dhe vizitorët në krahun e perëndimit javën e ardhshme, tha Sarah Sanders, zëdhënëse e Shtëpisë së Bardhë.

Ajo shpjegoi se vendimi nuk është bërë për shkak të shqetësimeve rreth rrjedhjes së informacionit, por për shkak të sigurisë, raporton AP.