Humbja e virgjërisë është një proces normal i jetës, por lidhur me të kurioziteti ka qenë dhe vijon të jetë i lartë.

3 vajza kanë rrëfyer historitë e tyre lidhur me eksperiencën e parë seksuale.

“Përshëndetje! Unë e kam humbur virgjërinë me të dashurin tim. Me atë isha në lidhje prej 11 muajsh, kur isha 16 vjeç. Djali ishte dy vite më i madh se unë dhe nuk ishte i virgjër. Ai prej dy muajsh më bindte. Kur në fund bëmë seks, ndodhi kur unë isha plotësisht gati. Jam e kënaqur që rezistova deri në momentin që isha e sigurtë. Për mua ishte pak e dhimbshme dhe paksa e çuditshme. Ama s’jam penduar kurrë që e bëra me atë person apo se si shkuan gjërat më vonë, edhe pse duhet ta them që do ishte më mirë ta bëja në krevat dhe jo në sediljen e pasagjerit në një makinë…” Simona, 21 vjeç

“Virgjërinë e humba kur isha 17 vjeç dhe dilja me një djalë prej disa muajsh. Vetë e dija që doja të flija me të. Për ta bërë ëtë hap u mendova për një javë, por gjithashtu e dija se isha gati. I dashuri gjithashtu ishte i kujdesshëm, më pyeste shpesh nëse ndihesha e sigurtë. Më bëri të ndihem shumë e sigurtë dhe e lumtur…” Emma, 19 vjeç

“Unë e kam humbur virgjërinë kur isha 15 vjeçe me të dashurin tim, i cili në atë kohë ishte 17 vjeç. Të dy vendosëm ta bëjmë pas 3 muajsh që ishim takuar, kur unë isha plotësisht e sigurtë se isha gati. Madje përdorëm prezervativ. E të them të drejtën pas seksit nuk është se u ndjeva ndryshe nga si isha në fillim. Por pak më e pjekur. Nëse vërtet mendon se je gati, dhe nëse ti dhe i dashuri keni marrë masa do të jetë një eksperiencë shumë e mire” Romina, 17 vjeç.