Në një video të publikuar në rrjetin social në Facebook, tregohet momenti kur ushtria serbe bombardon fshatin shqiptar

Mirëpo, UÇK i rikthehet me një sulm raketash mbi një autokolonë të policisë serbe dhe vret e plagos 11 policë serb.

Më poshtë shikojeni videon.