Askush nuk do e beson që ajo është 48 vjeçare

Por ja që është!

Jennifer Lopez është paraqitur tepër seksi në bikine të zeza derisa është duke bërë reklamë për këpucat e reja të koleksionit të dizajnerit italian Giuseppe Zanotti.

Aktorja dhe këngëtarja edhe vitin e kaluar kishte bërë reklamë për legjendarin e modës, Zanotti dhe suksesi ishte tepër e madh.

E aktorja 48 vjeçare duket si një çikë e re në këto foto, madje tepër seksi.

Fotot flasin vetë dhe si zakonisht, bukuria e saj është pa koment.