Mori vëmendje të madhe mediatike me projektet e tij muzikore si një djal i vogël problematik.

Por Pellumb Hajdari sot është rritur mjaft shumë dhe ka ndryshuar gjithashtu nga fiziku.

Ai është 16 vjeçar dhe vijon mësimet në shkollën e  mesme duke mos e lënë anash edhe një kurs për kitarë.

‘Qingji i vogël’ dhe ‘Sherri i vogël’ janë dy këngën e Pëllumbit të cilat vazhdojnë akoma të dëgjohen nga brezat e rinj dhe kanë marrë shumë klikime në kanalin zyrtar në Youtube.

Duke qenë se ai nuk e ka lënë anash krejtësisht muzikën me siguri do të mund ta shohim edhe me projekte të reja muzikore, tashmë si i rritur.

Image