Kam të dashur por isha xheloze e vendosëm që të bënim çiftin e hapur dhe kur them të hapur komplet mos kishim komplekse njëri me tjetrin. Vendosëm mos kishim me konflikte dhe për këtë duhet të bënim një jetë të hapur madje pse jo edhe të shthurur por kjo vetëm për kënaqësinë tonë.

U morem vesh që në dijeninë e njëri tjetrit mund të bënim seks edhe me të tjerë por me lejen tonë. Fillim nga shtëpija dilja normal me rroba normale dhe merrja me vete rroba ekstravagante, zhvishesha tek makina e të dashurit dhe thuajse cicat dhe shalët ishin komplet jashtë. Më pëlqente kur i eksitoja meshkujt. Dilnim në shumë qytete të tjera iknim nga Tirana drejt Durrësit. I çmendja kamarierët në lokalet ku pinim kafe sepse edhe fundi kur më ngriheshe unë nuk e ulja por e lija ti kënaqja meshkujt që më shihnin me zili.

Nië dit më pëlqeu një taksist kisha kohë që e shifja e vendosa që do benim seks me të. I thash të dashurit dhe morëm taksi për të ik në Durrës, isha vesh me një fund të shkurtër dhe të hapur ke gjoksi. Kur edhi puna për të paguar i dashuri bëri sikur kishte harru portofolin, gjasmë nuk kishim çfare të bënim dhe unë fillova ta provokoja me shalë duke i hapur. Taksisti i tha të dashurit tim si do e lëmë dua lekë, ai i tha ja ku e ke lekun duke mi hapur shalët mua. I dashuri në ate moment i tha gjej nje vend ne eresire dhe eshte e jotja mund ta pallosh. Taksisit pranoi dhe ikem ne golem ne pishat. Aty i dashuri doli jashte kurse mbara hipi taksisti, fillim ai u cmend nga une pamja ime…. fillova tja merja pak ne goje me pas me tha po prishem nuk po duronte, sa u prish tek buzet e mia, me pas filloi të bënte seks….me pelqeu shume ajo nate super.. postoje te lutem anonim…