Një mashkull 22-vjeçar ka rrëfyer për “The Sun”, historinë e tij me një femër të divorcuar. Ai ka treguar se është në lidhje dashurie me të qe një vit, por ka bërë seks me të vetëm dy here,

Më poshtë mund të lexoni rrëfimin e tij të plotë:

E kam pyetur se sa kohë do të marrë, por ajo vazhdon t’i shmanget lëndës. A po humb kohën time?

Unë jam në lidhje me një grua për gati një vit, por ne kemi bërë seks vetëm dy herë gjatë kësaj kohe.

Ajo është vajza e ëndrrave të mia. Ajo është 22 vjeçare, sikurse unë, por tashmë u divorcua me dy vajza të vogla, pesë dhe tre vjeç.

Unë fle në divanin e saj gjatë fundjavave, derisa ajo fle lart. Ajo e di se si ndihem, por nuk do të flas këtë këtë çështje.

E kam pyetur se sa kohë do të duhet për të bërë sërish seks, por ajo vazhdon t’i shmanget lëndës. A po humb kohën time?

Përgjigja e psikologes:

E gjitha varet nga ajo se sa të lumtur jeni.

Koha që ju pëlqeni të humbisni nuk është e humbur. Por ju duhet të dini nëse ajo po merr kohën e saj, sepse ajo ka kaluar shumë për një grua të moshës së saj dhe ka mbi supe mirëqenien e fëmijëve të saj, ose nëse ju sheh në thelb si një mik dhe jo një partner – ose të paktën, jo një partner seksual.

Pyete atë – por në qoftë se vazhdoni kështu lidhjen, besoni instinkteve tuaja. A ndiheni të çmuar dhe të veçantë apo a mendoni se zemra tuaj po përdoret?