Në orën 4 e 30 pas mesnate dy persona nga Tetova, O.S.(22) dhe S.S.(22) në stacionin policor në Tetovë kanë paraqitur rastin ‘dhunë’ nga 17 vjeçari me iniciale D.R. dhe katër persona të tjerë minoren.

Sipas denoncimit, deri sa dy personat të cilët kanë bërë denoncimin së bashku me një vajzë kanë kaluar pranë një objekti hotelerik rreth orës 2 e 15 pas mesnate, kanë vërejtur një rrahje, në të cilën ka qenë një person i njohur i tyre, të cilit ata i kanë ndihmuar pasi që ishte sulmuar fizikisht nga personat që ishin grup. Kliko videon menjëherë poshtë…