Cristiano Roanldo ka befasuar të gjithë, pasi ka dalë i maskuar pas një darke që kishte në Madrid.

5 herë fituesi i “Topit të Artë” dëshiron t’i shmanget fansave dhe medieve duke u maskuar në këtë mënyrë. Ai dukej qëllimshëm se po tallej, pasi gjatë tërë kohës po qeshte.