Franck Ribery në një intervistë për mediat gjermane ka folur për të ardhmen e tij. Kontrata e francezit me Bayern Munich skadon në verën e këtij viti dhe e ardhmja e Ribery mbetet në pikëpyetje.

Jam një profesionist dhe jam gjithmonë i përqëndruar. Kam ende edhe 5 muaj kontratë, por kam edhe shumë mundësi të tjera. Jam i lumtur që jam kthyer nga dëmtimi, po luaj mirë dhe kjo është shumë e rëndësishme për mua dhe për skuadrën”, deklaroi Franck Ribery.