Burri jeton me 39 gra, 94 fëmijë dhe 33 nipër e mbesa.
Ziona Chana jeton me të gjithë në një ndërtesë 100 dhomëshe. Gratë e tij bëjnë ndërrime për të shkuar në shtrat me të, raporton dailymail, transmeton lajmi.net

Duhet të përgatiten plot 30 pula për darkë.

Ai është koka e familjes më të madhe në botë, dhe ai thotë se ndihet i bekuar që ka 39 gra.

You treat this place like a hotel: With 100 rooms the Ziona mansion is the biggest concrete structure in the hilly village of BaktawngFeeling peckish? The senior ladies of the Chana family show what it takes just to make a mealThe wives and I: Mr Ziona Chana poses with his 39 wives at their home in Baktawang, Mizoram, IndiaShared bedroom: A look inside the four-storey mansion, Chhuanthar Run - The House of the New Generation