Qentë janë tepër të fokusuar tek pronarët, duke menduar gjithmonë që ti kënaqin me praninë e tyre.

Fotografia e një qenushit Clark, i cili i përket rracës Goldendoodle është bërë shumë i njohur në rrjete sociale ku të gjithë shprehen të lumtur për veprimin e tij.

Në një postim në Twitter, pronarja tregon qenin që afrohet tek kabina e dushit dhe i jep lodrën e tij për tu ndjerë më mirë.

“Sa herë jam në dush, qeni im më vështron i shqetësuar, ai mund të mendojë se unë mërzitem këtu (pasi ai e urren dushin) kështu që mendon se nëse më hedh lodrën e tij, do dihem më mirë,” – shkruan Rude.

Fillimisht veprimi i tij dukej i çuditshëm, më pas të gjithë filluan të ahuronin gjestin e tij të këndshëm.