Një pronar dyqanesh në internet në Kinën Lindore ka udhëtuar plot 852 km për të sulmuese një kliente femër se u ankua për shërbimet e tij.

Klientja Xiao Die u rrah në mes të rrugës nga shitësi, pasi ajo u ankua në një vend të e-commerce se blerja e saj nuk kishte ardhur.

Ajo u godit në fytyrë, trup dhe u shtrëngua në dysheme nga njeriu që pretendonte se kishte udhëtuar një ditë e një natë për t’i dhënë gruas një mësim.

Xiao Die kishte blerë produkte me vlerë 300 juanë më 20 dhjetor në Taobao të

Alibabas, një platformë kineze e blerjeve online dhe vuri se produktet nuk u dërguan as pas tre ditësh.

Sulmi ndodhi në një pike të shpërndarjes në Zhengzhou, Provinca Henan më 27 dhjetor.

Pamjet e kamerave të vëzhgimit të afërta kapën momentin kur një burrë iu afrua Xiao Die me një qese dhe shumë shpejt e rrëzoi atë përtokë.

Një shikues mund të shihet duke qëndruar afër dhe duke parë incidentin, megjithatë nuk e ka ndalur sulmin.

Xiao Die besonte se njeriu ishte Z. Zhang, pronari i dyqanit në internet, i cili i kishte dërguar mesazhe kërcënuese më herët.

Ajo mori një mesazh më 23 dhjetor duke deklaruar “Unë mund t’ju shkatërroj”, pak pasi ajo paraqiti një ankesë në Taobao.