Nga momenti në moment pritet të fillojë seanca e 27-të në të cilën do të diskutohet për gjykatësit kushtetues dhe propozim ligjin për përdorimin e gjuhëve. Seanca u caktua për sot pasi që herën e fundit në sallë nuk kishte kuorum të mjaftueshëm, raporton Almakos

Sot ndryshe nga hera e fundit pritet që këto ligje të votohen pasi në Kuvend u pa edhe Hamdi Bajram, të cilin jemi mësuar ta shohim sa herë që nevojiten gishta për të votuar.

Nw sallw tw pranishwm janw edhe deputetwt e BDI-sw dhe dy tw ASH-sw, Syrija Rashidi dhe Ziadin Sela kurse njw ulwse larg prej tyre vwrehet edhe deputeti Vesel Memedi.

Deputeti i Beses Afrim Gashi tha se ligjin do ta votojnë.

Tw vetmit qw mungojnw nw kwtw seancw janw deputetwt e opozitares maqedonase VMRO-DPMNE