E shohim shpesh në televizion.

Prezantuesi shqiptar Ervin Kurti, kësaj radhe ka publikuar një fotografi shumë interesante në Facebook

Ai shihet teksa ia ka kapur fustanin modeles Lei Kraja, duke ia ngritur atë dhe për pak sa nuk ia zbulon ‘zogun’.

Çfarë ndodhi në të vërtetë? Për më shumë pritet ta shihet sonte në emisionin Top Show Magazinë.

Image