Prezantueses i shpëton live në emision, vrapon për në tualet duke lënë të ftuarin vetëm (360video)

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur sot në një emission. Prezantuesja po intervistonte te ftuarin e saj, por papritur I ka shpëtuar në brekë dhe për këtë gjë ka vrapuar menjëherë drejt tualetit duke e lënë te ftuarin vetëm. Për më tepër ndiqni videon mëposhtë.