Veturat në kryeqytet shumë shpesh ndodh t’i hasim të parkuara aty ku nuk duhet.

E për këtë Policia e trafikut rrugor, siguron që t’ia bllokojë gomat e veturës e që më pas vetura të tërhiqet nga vendi i parkuar gabimisht.

Por,  në një fotografi dërguar nga një qytetar në redaksinë e Indeksonline, shihet që dy persona vetura e të cilëve është e bllokuar më një mbajtëse për goma, kanë kapur një shufër metalike dhe po mundohen t’ia heqin, pavarësisht asaj që është vënë nga policia.

Kjo foto tregon se si qytetarët nuk zbatojnë ligjet përkatëse që kanë të bëjë me trafik rrugor si kjo në foto: