Mrbëmë rreth orës 18, në autostradën Tetovë-Gostivar, pothuajse një kilometër e gjysmë para kryqëzimin në hyrje të fshatit Kamjanë, ka ndodhur një aksident me makinë ku janë të përfshirë dy automjete të pasagjerëve, “Opel Corsa” me targa të Tetovës, drejtuar nga VS (37) nga fshati Urviç dhe ‘Ford Courage’ me targa zvicerane, i drejtuar nga L.O 42-vjeçare nga Kërçova, njofton TetovaSot.  Në këtë aksident, shoferi i makinës ‘Corsa’ dhe gruaja e tij 32-vjeçare, E.S pësuan lëndime të rënda trupore, ku gruaja E.S. ka vdekur në Spitalin e Tetovës, kurse shoferi V.S nga lëndimet e rënda trupore pas ndihmës mjekësore është transferuar në klinikat e Shkupit.

Përveç bashkëshortëve, lëndime të rënda trupore kanë fituar edhe pesë pasagjerët në moshën 2, 6 dhe tre femra të moshës 20 vjeçe, edhe me Ndihmën e Shpejtë janë dërguar në Spitalin Klinik të Tetovës për ndihmë dhe më pas janë liruar për trajtim shtëpiak. Pas përplasjes, përndryshe të dy automjetet kanë dalë nga rruga dhe janë përplasur me mbrojtsen e autostradës ku kanë shkuar  30 metra përgjatë autostradës.

Prokurori Publik dhe një ekip nga Departamenti i Punëve të Brendshme në Tetovë kanë kryer një inspektim të plotë të vendin e rrëzimit dhe po punojnë për të përcaktuar shkakun dhe detaje të tjera lidhur me të. Dhjetë minuta më vonë, pothuajse të njëjtin vend, por në anën e kundërt të autostradës Gostivar-Tetovë, ka ndodhur një aksident me pjesëmarrjen e automjetit të pasagjerëve “Lada Niva” me targa të Tetovës, i drejtuar nga R.J 27-vjeçar nga Tetova dhe këmbësori M.N (64) nga Kamjani.

Me lëndime të rënda trupore ka fituar këmbësori, dhe pas ndihmës së ofruar në spitalin e Tetovës, këmbësori M.N. është transportuar në klinikat e Shkupit, ndërsa shoferi u pranua në trajtimin e brendshëm. Dhe në vendin e kësaj aksidenti automobilistik, inspektimi u krye nga një prokuror publik dhe një ekip nga Sektori për Punë të Brendshme Tetovë./TetovaSot/